A két önálló elektronikus tömegmérő egységgel integrált csigás zsáktöltő berendezés száraz, porszerű keverékek szelepes papírzsákba töltésére alkalmas.
Kapacitás: 200-400 zsák/óra.
Csigahajtás: frekvenciaváltós vezérlésű 2,2 kW-os peremes elektromotor.
Tömegmérés: egycsatornás mikroprocesszoros mérőegység programozó tasztaturával, hétszegmenses LED számkijelzővel, indító- és kijelző egységekkel.
Zsáktípus: 20-50 kg töltőtömegű, 120 mm szelepszélességű, többrétegű, perforációs kilevegőzésű papírzsák.
Anyaglazítás: Préslevegő impulzussal.

Videón látható használat közben, a képen szereplő, eladó darabbal azonos, a Novaplan Kkt. által tervezett és gyártott gép .

Tovább
 • Forró levegő, melegvíz- és energia előállítására alkalmas hulladékégető berendezéseket egészségügyi, ipari és mezőgazdasági létesítmények részére.
  A 2000/76 EC direktíva , illetve a 3/2002 sz. EVM rendelet szerinti kibocsátási határértékeket a legkorszerűbb, többfokozatú füstgáz-semlegesítő technológia biztosítja.
  A technológia kibocsátási paramétereit világszínvonalú, folyamatosan regisztráló füstgázelemző rendszer rögzíti.
  Ezzel az alternatív energiát termelő technológiával - az EU által kiemelten támogatott - megoldást kínálunk a következő nemzedékek környezetére rendkívül veszélyes hulladék-lerakók telepítése helyett.
 • Építőipari szárazkeverék gyártó üzemet a nyers, félkész és késztermékek be és kitárolására, recepturák szerinti összeadagolására és bemérésére szolgáló berendezésekkel, feladat-orientált intenzív ellenáramú és fluid keverőgépekkel, számítógépes vezérléssel.
 • Késztermék szelepes és talpas zsákokba, zacskókba, dobozokba, edényekbe történő kiszerelésére kézi és automatikus működésű töltő, záró, egységrakomány képző, palettázó és fóliázó rendszereket.
 • Fix és félmobil kivitelű törő-osztályozó rendszereket.
 • Durva és finomosztályozó folyamatokat a legkorszerűbb sík- és körszitákkal.
 • Száraz és nedves eljáráson alapuló durva-, finom- és mikroőrlő technológiákat.
 • Kerámiaipari agyag előkészítő technológiát.
 • Koaxiális többjáratú, hőszigetelt szárítódobokkal épített szárítási folyamatokat, anyagbeadó- és elszállító berendezésekkel, füstgáz-tisztító rendszerrel, folyamatvezérléssel.
 • Szalagos, csigás, hidraulikus és pneumatikus szállítási rendszereket.
 • Hidraulikus, szivattyús, keverős, áramkészülékes, ciklonos, csúcskádas technológiákat.
 • Beruházások döntéselőkészítő műszaki terveit, költségterveit.
 • Beruházások komplett engedélyezési tervdokumentációját
Tovább

Tehetősebb vállalkozások általában egy vagy többfejes turbinás , illetve nyomókamrás töltőgépeket alkalmaznak szelepes zsákok töltésére.
Az olasz és német partnereinktől vásárolt zsáktöltő berendezések és a hozzá kapcsolódó korszerű palettázó és fóliázó egységekre a pályázati, telepítési terveket - beleértve a portalanító rendszert is - elkészítjük.

Tovább

A mai időkben poros levegő szűrésére ventilátoros visszaöblítésű, vagy vibrációs lerázású, illetve az előbbieknél sokkal hatékonyabb, préslevegős tisztítású porleválasztó berendezéseket alkalmaznak.
Társaságunk tárolósilók, technológiai tartályok pneumatikus vagy mechanikus töltésekor szükséges pormentes kiszellőztetésére préslevegős tisztítású, patronos fejszűrőt fejlesztett ki.

Tovább

Évekkel ezelőtt néhány üzleti partnerünk felvetette a neves nyugati gyártó cégek gyártmányainál kisebb teljesítményű, kedvezőbb árú dobszárítóra vonatkozó igényét.
Jelenleg a dobos szárítás egyköpenyű, kétjáratú és háromjáratú dobokkal folyik.
Társaságunk az eddigi tapasztalatok alapján egy 6-12 t/ó teljesítményű, földgázzal, hulladék füstgázzal, hőcserélőből nyert forró levegővel vagy fapellet tüzeléssel üzemelő, kétjáratú szárítódobot fejlesztett ki.

Tovább

A társaság tulajdonosa részt vett az első magyar nemesvakolat gyár technológiai alaptervének kidolgozásában és egyes alrendszerek, berendezések tervezésében.
Azóta az építőipari alapanyagok előkészítő üzemeiben az alapanyag betárolás, osztályozás, szárítás, összeadagolás, keverés és kiszerelés résztechnológiái jelentős fejlődésen mentek keresztül.

Tovább